INTERIORIN PALVELUT
Kaluste- kiintokalustesuunnitelmat: mittatilauskalusteiden detaljisuunnittelu ja työpiirrustukset, layoutit, tilankäyttösuunnitelmat ja kaikki tarvittavat cad- tai 3D-suunnitelmat.
Tilasuunnittelu: Tehokkaat, tyylikkäät ja toimivat tilasuunnitelmat vuosien ammattitaidolla ja kokemuksella.
Brändi ja tila: Yritysilmeen ja brändin vahvistaminen tilasuunnittelulla. Asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyvyyden takaaminen.
Tekstiilisuunnittelu: verhot, kaihdinratkaisut, verhoilut, matot sekä muut tekstiilisuunnitelmat. Osaamista majoitustiloista ravintoloihin ja hygieniatiloihin.
Tilaukset ja hankinnat: hyvät kontaktit tavarantoimittajiin, valmistajiin, tehtaisiin sekä valtava verkosto sisustusalan muihin ammattilaisiin. Tehdään asiakkaan puolesta tarvittaessa kilpailutusta, lasketaan materiaalimenekkejä tai tavarantilauksia.
Valaistus- ja sähkösuunnitelmaluonnostelmat: toimimme yhteistyössä valaistussuunnittelijoiden, edustajien, valmistajien sekä alan asentajien kanssa.
Brändistrategiat ja konseptien kehitys: Uusien suuntausten ja visioiden tarkkailu, niiden yhdistäminen luovaan tilasuunnitteluun ja konseptinkehitykseen. Palvelumuotoilun hyödyntäminen suunnittelussa.

Yritys | Edustukset

galleria
yritys
suunnittelijat
konttori